Milí přátelé,

zde je další příšerná rána pro české antikomunisty!!! 

Jak je mně jich strašně líto. Všichni víme, že sametová revoluce byla vyvolána nedostatkem banánů na komunistickém trhu! Banán se stal symbolem odporu proti předrevoluční komunistické „bezbanánovnosti“.

Jen si vzpomeňme, jak na oslavách desátého výročí sametové revoluce vítězní antikomunisté zorganizovali na Národní třídě vzpomínkový happening s „kapitalistickou tržní svobodou“ - řádně zpracovanými dětmi, které se dobrovolně hnaly po ulici za obrovskou, neustále ujíždějící maketou banánu. Ach, jak to bylo trefné a skutečně ironicky úderné použít k tomu děti, které se narodily až po revoluci!!! A jak se ti dříve narození antikomunisté při těchto oslavách konzumního vítězství jejich dětskému honu nasmáli, až se zajíkali štěstím. Jejejku, ty jejich ručičky, snažící se dosáhnout slunečního, zlatě zářícího banánu!

Chudinky ani netušily, že může existovat život bez banánů. 

Komunisto, až dodnes se styď, nedovezl jsi do krámů banány!!! Za to budeš až na věky pykat!!!

Ale teď ona rána pro bojovníky za tržní svoboděnku. Dnes jsem šel pro banány do největšího supermarketu v Bostonu a k mému neuvěřitelnému šoku neměli žádné banány!!! Země se zatřásla a nic netušící kapitalista ani neví, že si koleduje o revoluci. Na banánech přece stojí svoboda!!! Jen se zeptejme lidu českého.

Nemám-li pravdu?

MILAN KOHOUT